Това се управлява с настройката Разреши екипни кампании в горната част на раздела Екипни кампании на страницата на Вашата кампания. Екипните кампании преди се наричаха свързани кампании.
Екипните кампании позволяват на хората, които Ви подкрепят, да водят собствена страница за Вашата кауза. Всичко, което съберат, се отчита към Вашата обща сума.
Включване или изключване на екипните кампании
- Влезте в акаунта си и отворете кампанията, която искате да промените.
- Отидете в раздела Екипни кампании на тази страница.
- Включете или изключете Разреши екипни кампании в горната част на раздела.
Какво се случва, когато ги изключите
Бутонът Създай Екипна Кампания изчезва, така че никой не може да създаде нова. Вече съществуващите екипни кампании остават свързани, продължават да се виждат на Вашата страница и продължават да се отчитат към Вашата обща сума.