Tímové zbierky

Zapnutie alebo vypnutie tímových zbierok

Slúži na to nastavenie Povoliť tímové zbierky v hornej časti sekcie Tímové zbierky na stránke vašej zbierky. Tímové zbierky sa predtým nazývali prepojené zbierky.

Tímové zbierky umožňujú podporovateľom viesť vlastnú stránku pre váš projekt. Všetko, čo vyzbierajú, sa počíta do vašej celkovej sumy.

Zapnutie alebo vypnutie tímových zbierok

  1. Prihláste sa do svojho účtu a otvorte zbierku, ktorú chcete zmeniť.
  2. Prejdite do sekcie Tímové zbierky na tejto stránke.
  3. Zapnite alebo vypnite Povoliť tímové zbierky v hornej časti sekcie.

Čo sa stane po vypnutí

Tlačidlo Vytvoriť Tímovú Zbierku zmizne, takže nikto nový už tímovú zbierku nevytvorí. Tímové zbierky, ktoré už existujú, zostanú prepojené, naďalej budú viditeľné na vašej stránke a naďalej sa počítajú do vašej celkovej sumy.

Bol tento článok užitočný?

Nenašli ste, čo hľadáte?

Napíšte nám do chatu alebo nám pošlite e-mail.

Poslať e-mail

Prihlasujeme ťa…

Nepodporovaný prehliadač

Táto webová stránka vyžaduje novšiu verziu iOS. Aktualizujte zariadenie na iOS 12 alebo novší, aby ste mohli používať WhyDonate.

Zistite, ako aktualizovať verziu iOS